2013. február 5., kedd

We are looking for sponsors

Támogatókat keresünk!
Norbi fejlesztéséhez keresünk támogatókat!

Nem tettem még ilyet, de a helyzet miatt kénytelen vagyok feladni a büszkeségemet és a gyermekem érdekét nézni.

Jelenleg a Napsugár Központ végzi heti 4 órában a fejlesztését. Vagyis csak végezné, mert januártól már a reggeli órákra, valamint a HRG-re nem tud eljutni a gyermek személygépkocsi hiányában. Ez utóbbi azért volt fontos szempont, mert tél van és mire az uszodából hazaér megfázik akármennyire is megtörölközik, valamint, mivel ki van tiltva a közoktatásból itthon van 24/7-ben és nem tudja megszokni, hogy heti 1 alkalommal 8ra kell menni, így az órán nem teljesít, kezelhetetlen. Ezt autóval meg tudtuk oldani a szokásos 7órai keléssel és 7,45 indulással, de így 7,15kor kellene indulnia és 6-6,30kor kelnie, ami nem megy.
Szeptembertől folytatná a Napsiban a fejlesztéseket, de ezt nem tudjuk a jelenlegi anyagi körülmények mellett finanszírozni. Férjem nem talál munkát, pedig aktívan keres, én Norbival vagyok itthon gyesen, illetve van egy 4 hónapos kisfiúnk. Albérletben élünk, aminek a kiadása nem kevés főleg téli időszakban, itt jelenleg nem kell albérletet fizetnünk, a tulajdonosnak hála, cserébe bármikor elárverezhetik.
Norbi tartós betegnek minősül, mivel az illetékesek ön-,és közveszélyesnek minősítették, viszont terápiái szinte hiábavalók, ha itthon van, ugyanis CSAK akkor hatékonyak ha mellette közösségbe jár.
Jelenleg egy magánóvoda tudna neki a Megyében! kis létszámú csoportot biztosítani, de annak az ára több mint a bevételünk. Ennek a költsége havonta 38000 HUF + étkezés lenne, ehhez hozzájön még a havi 11000 HUF Napsugaras díj, ami nem kevés.

Bármilyen segítség jól jönne.
A leginkább munkaajánlatnak örülnénk, nekem a gyerekek felügyelete miatt csak is kizárólag itthon végezhető /nem mlm, nem jutalékos/ valós! munka jöhet szóba.

Norbi kórtörténete 2012 nyaráig itt olvasható.

Számlaszám:
Fehér Ilona
MKB 10300002-10319369-49010019

Cím emailon keresztül.: feher.lona@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése